Skip to main content

Verbeter uw houding met Oefentherapie Cesar in de Jordaan

Wist u dat veel fysieke klachten te maken hebben met een verkeerde houding? Oefentherapie Cesar zorgt ervoor dat u zich bewust wordt van hoe uw lichaam reageert op pijn, spanning en overbelasting. Zo kunt u klachten zoals een hernia en slapeloosheid verhelpen met Oefentherapie Cesar. De therapeut onderzoekt samen met u waar de klacht vandaan komt, bespreekt met u hoe u deze klacht op tijd kunt herkennen en wat u kunt doen ter genezing of vermindering van de klacht.

De oefentherapeut van Praktijk Brouwersgracht begeleidt en adviseert

Oefentherapie Cesar is een therapie die zich richt op de relatie tussen pijnklachten, lichaamshouding en de manier van bewegen. Onze oefentherapeut heeft zich gespecialiseerd in het behandelen van lichamelijke klachten zoals chronische pijn in de nek, schouders, rug of benen, een hernia, slaapproblemen en bekkenklachten tijdens of na de zwangerschap.

Behandelmethode

De oefentherapeut maakt samen met u een analyse van uw lichaamshouding en de manier van bewegen in relatie tot uw klachten. U wordt begeleid en getraind met oefeningen afgestemd op uw persoonlijke situatie. Deze oefeningen zijn direct toepasbaar in uw dagelijkse bezigheden. Zo zorgt u voor een juiste lichaamshouding en een betere manier van bewegen waardoor uw hele lichaam in een betere conditie wordt gebracht. U krijgt zelf greep op de oorzaak van uw klacht en kunt deze in de toekomst voorkomen.

Zo nodig kan manuele therapie een aanvulling zijn op deze behandeling.

Onze oefentherapeut