Skip to main content

Bewegen en kanker

Bewegen en kanker? Oefentherapeute Wendy Brinkman en oncologiefysiotherapeute Grit Felicetti hebben een persoonlijk programma samengesteld om uw lichamelijke activiteiten te verhogen.

De doelen van dit programma zijn:

  • motivatie krijgen om het best haalbare lichamelijke activiteitenniveau te bereiken en te behouden;
  • het verbeteren van lichaamsbewustwording met betrekking tot in- en ontspanning en ademhaling;
  • beter kunnen bewegen met (blijvende) beperkingen.

Over het programma ‘Bewegen met en na kanker’

Tijdens het programma geven we u meer inzicht in uw huidige inspanningsvermogen, uw dagelijkse lichamelijke belastingen en hoe u beter kunt omgaan met uw beperkingen. Om u zo goed mogelijk te helpen, vragen wij u om vragenlijsten in te vullen. Ook nemen wij u een conditietest bij u af.

Naar aanleiding van de test en de ingevulde vragenlijsten stellen wij samen met u een persoonlijk bewegingsprogramma op waarmee u zelfstandig oefeningen kunt doen. U krijgt van ons deskundige voorlichting, adviezen, individuele begeleiding en ondersteuning om uw eigen doelen te bereiken.

Het programma zal minimaal drie maanden duren. Indien u aanvullend verzekerd bent voor fysio- en oefentherapie wordt het vergoed door uw zorgverzekering.

Inhoud van het programma

Bekijk hier een overzicht van het programma ‘Bewegen met en na kanker’. Let op, dit is een voorbeeld. Het uiteindelijke programma kan per persoon verschillen.

 

Maak een afspraak met Grit Felicetti of Wendy Brinkman.