Fysiotherapeut Amsterdam – Praktijk Brouwersgracht

Zoveel mogelijk uw dagelijkse dingen kunnen doen met zo weinig mogelijk klachten
U wilt genoeg souplesse en kracht om uw dagelijkse dingen te doen. Een aandoening, ziekte of blessure, operatie en beperkt kunnen bewegen belemmeren u om te doen wat u wilt. Elke fysiotherapeut in onze praktijk in Amsterdam heeft naast de gebruikelijke therapie een eigen specialisme. Samen vinden wij een manier om uw spieren en gewrichten zo snel mogelijk weer zo gezond en soepel mogelijk te krijgen. Eventueel werkt uw fysiotherapeut samen met behandelaars van andere methoden.

Met welke klacht kunt u terecht bij onze fysiotherapeut in Amsterdam centrum?

Elke fysiotherapeut binnen onze praktijk behandelt (sport)blessures en overbelasting, pijnklachten en bewegingsbeperking. Daarnaast heeft iedere behandelaar zijn eigen specialisme:

  • Behandeling van hand- en polsklachten
  • Mulligan therapie om gewrichten op een zachte manier los te maken en/of in de juiste positie te zetten
  • Draaiduizeligheid (BPPD), vaak met effect na slechts 1 behandeling
  • Fasciatherapie voor bindweefselstructuren
  • Behandeling bij oedeem
  • Fysiotherapie tijdens en na kanker
  • Fysiotherapie na een operatie en bij revalidatie, vaak eerst aan huis. Omdat uw fysiotherapeut in hartje Amsterdam zit, heeft u hem of haar altijd dicht bij huis.

Elke fysiotherapeut in onze praktijk in Amsterdam centrum neemt het lichaam als geheel

Elke fysiotherapeut binnen Praktijk Brouwersgracht Amsterdam kijkt verder dan alleen naar de plek van de klacht. In onze praktijk komen verschillende behandelingen en disciplines samen en dat maakt onze hulp gericht inzetbaar. Soms combineren we dan ook verschillende behandelmethoden voor het best haalbare resultaat. Professionele, persoonlijke zorg staat voorop.

Uw fysiotherapeut schept bovendien de voorwaarden om het zelfherstellend vermogen van uw lichaam te bevorderen. En zorgt, dat u hem of haar niet langer nodig hebt dan noodzakelijk. U voelt zich zo snel mogelijk beter en beweegt zich gemakkelijker. U kent uw lichaam bovendien. Het gevoel, dat u controle hebt over uw klachten en uw lichaam, is terug.

Oefening, training & bewustwording: weten hoe u verder kunt

Uw fysiotherapeut start met een uitgebreid vraaggesprek, waarin hij (of zij) inventariseert wat uw klacht is, waar en wanneer deze opspeelt, uw situatie en behoefte. Kan de fysiotherapeut u helpen, dan doet hij lichamelijk onderzoek en stelt hij de diagnose. Samen maakt u een behandelplan op.

Met oefening en training bepaalt u samen hoe u met zo min mogelijk klachten uw dagelijkse dingen oppakt. En leert u hoe om te gaan met de bestaande situatie. Het aantal behandelingen is afhankelijk van uw behandelplan en het resultaat. Valt dit tegen, dan zoekt u samen naar een nieuw doel en behandelmethode. Wanneer nodig verwijst uw fysiotherapeut u door.

Om de kwaliteit van onze behandelingen te waarborgen, volgt elke fysiotherapeut in onze praktijk in Amsterdam centrum geregeld cursussen en opleidingen en blijft hij op de hoogte van de resultaten van de nieuwste ontwikkelingen en wetenschappelijke onderzoeken rondom, fysiotherapie, behandeltechnieken en revalidatie. En staat hij vermeld in diverse kwaliteitsregisters.

Fysiotherapeut in Amsterdam (centrum) nodig?

Wilt u zo klachtenvrij mogelijk uw dingen doen? Maak dan een afspraak met een fysiotherapeut in onze praktijk in Amsterdam centrum. Ook wanneer u niet zeker weet of fysio de juiste therapie voor u is. Wij zijn 5 dagen per week geopend.

  • DD dash MM dash JJJJ
Uw gegevens worden via een beveiligde verbinding versleuteld verstuurd.