Skip to main content

Reviews

Praktijk Brouwersgracht

De reviews over de praktijk
 • Anoniem

  "De praktijk was aanbevolen door MammaCare, en wat ben ik er blij mee. Zo enorm behulpzaam met gerichte behandelingen en goed advies, tijdens een donkere periode. Ben zo ontzettend tevreden met de professionaliteit. Praktijk Brouwersgracht Bedankt!"
 • Paula

  "Het is fijn om op de Brouwersgracht fysiotherapie te krijgen in een rustige hygienische omgeving. De behandelingen gebeuren zorgvuldig en geven echt een verlichting van de klachten. De fysiotherapeute die mijn lymfoedeem behandelt mw Grit Felicetti houdt mijn arm nauwlettend in de gaten en heeft ook al diverse extra behandelmethodes aangereikt. Ik ben erg blij met haar vakkennis en haar geduld. Ook haar bemoedigende woorden doen me goed. Dit is echt een toppraktijk!" Paula van Velden
 • Truus

  "Een fijne praktijk met een heel rustige en prettige sfeer en vriendelijke en zeer professionele medewerkers. Er wordt goed naar je geluisterd en samen gekeken naar wat de oorzaak kan zijn van je pijn. Je krijgt daardoor goed inzicht in wat je er ook zelf aan kunt doen om te zorgen dat het beter gaat. Dus niet alleen symptoombestrijding, maar een “completere” aanpak. Het is fijn dat er veel verschillende disciplines aanwezig zijn en dat er een heel goede samenwerking is. De problemen kunnen indien nodig op verschillende fronten worden aangepakt. Er wordt goed op tijd gewerkt. Je wordt altijd snel teruggebeld wanneer je een bericht of afspraakverzoek hebt ingesproken. Daarnaast is het gewoon een heel gezellige en frisse praktijk. (en altijd een prachtig boeket op de balie)."

Grit Felicetti

Fysiotherapie, oedeemfysiotherapie en oncologiefysiotherapie
 • Parel

  “Ik kan Grit Felicetti van harte aanbevelen als oedeemfysiotherapeute. Niet alleen is zij een deskundig behandelaar, maar daarnaast blijft zij goed op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen door bijscholing op verschillende gebieden. Zij is prettige en betrokken therapeute.”

 • Rineke

  “In 1990 werd er bij mij baarmoederhalskanker geconstateerd en na de Wertheim-operatie werd mijn linker been dikker en voelde raar aan.
  Na zeer veel omzwervingen kwam ik bij Sacha Bosse terecht, zij is gestart met deze praktijk.
  Als zij mijn been niet serieus had genomen …….ik heb door het verwijderen van de lymfklieren lymfoedeem gekregen en na vele lymfedrainages moest ik helaas aan de TEK (Therapeutische Elastische Kous).
  Die kous draag ik tot op heden nog steeds eerst rondbrei erna vlakbrei en afwisselend verschillende sterkten.
  Na het verstrijken van de jaren en altijd onder behandeling moeten blijven werd de praktijk overgenomen door Grit Felicetti (Lymfedrainage therapeute) en Sara Schouten (manuele therapeute).
  Wat ik heb gaat nooit meer over en is niet makkelijk te accepteren na zo’n zware kankeroperatie.
  Het werd Grit die mij tot op de dag van vandaag behandelt.
  45 Minuten duurt de behandeling die in alle rust gedaan wordt. Ze bespreekt eerst hoe het met je gaat en bekijkt mijn been op wondjes of onregelmatigheden. De behandeling is gelukkig aangenaam maar wat belangrijk is dat je je overgeeft aan Grit en probeert goed te ontspannen. Ze doet ademhalingsoefeningen met je. Erna wordt de hals en boven de borsten en buik de lymfeknooppunten gemasseerd. Daarna het been vanonder naar boven. De massages zijn zacht en mogen slechts op een specialistische manier toegepast worden.
  Lymfoedeem mag nooit hard gedaan worden!!
  De laatste jaren werd mijn lymfoedeem-been geteisterd door wondroos. Wondroos krijg je door een infectie in je been gepaard met zeer hoge koorts rood dik been die je moet zwachtelen, anti- biotica moet slikken en rust, been omhoog en beetje hoog slapen met je been. Zwachtelen heeft Grit mij ook geleerd zodat je dat bv. op vakantie’s zelf kan toepassen.
  Door de vele wondrozen ben ik op advies van Grit naar het Lymfoedeem-centrum ziekenhuis NIJ Smellinghe in Drachten geweest. Daar bleek ik een lymfeblaasje te hebben die daar is dicht gebrand na een week ziekenhuis en de vele tips van daar herstelde ik. De verdere behandelingen bij Grit zijn nu geminimaliseerd slechts wanneer ik het nodig heb.

  Als u zich herkent in mijn verhaal en u nu borstkanker of baarmoederhalskanker heeft en uw arm of been dik wordt kan ik alleen maar zeggen dat ik u deze praktijk ten zeerste kan aanbevelen. Grit denkt met u mee heeft een heel goed luisterend oor en is een zeer deskundige dame.
  De beste, die ik tot nu toe heb gehad. “

  Rineke Vonk, 66 jaar

 • Anna Maria

  " ‘Met zachte hand’
  Nadat in 2010 borstkanker was geconstateerd, verscheidene operaties plus okseltoilet en borstreconstructie verder, meende ik na 4 jaar vrij te blijven van oedeem.
  Tot in augustus 2015 mijn hand en arm plotseling heel dik waren geworden. Ik kon vrijwel meteen terecht bij oedeemtherapiepraktijk Brouwersgracht.
  Mijn vaste therapeute Grit masseert je ‘met zachte hand’, waardoor op een heel ontspannen manier gestimuleerd wordt dat de lymfe in de betreffende banen weer gaat stromen en het oedeem oplost.
  Dit in combinatie met eenvoudige oefeningen, gebaseerd op de ademhaling plus het af en toe dragen van een armkous, leidde bij mij tot een flinke reductie van het oedeem.
  Het zijn heerlijke, ontspannen behandelingen; waar je geheel ontspannen en licht uit komt. Ook de praktijk zelf ademt deze ontspannen sfeer uit, waar je altijd vriendelijk en voorkomend wordt begeleid."

  Anna Maria van Hoof

 • Edith

  “Aanbevelingswaardige praktijk, zeker voor vrouwen die borstkanker hebben gehad.
  Het OLVG te Amsterdam heeft de praktijk onder mijn aandacht gebracht,
  Ben hier voor behandeling van mijn lymfoedeem bij Grit Felicetti. Prettig dat iemand nieuwe inzichten in de praktijk brengt, zoals de fasciatechieken van Willie Foerie.
  Ik heb daar baat bij. Net als van de Manuele Lymfdrainage methode van Vodder die zij in de praktijk brengt.
  Zal het zeker doorgeven aan mijn vrienden en kennissen.”

  Edith Banen

 • Loes

  "Puur toevallig ben ik een paar maanden geleden bij Fysiotherapie Brouwersgracht terecht gekomen. Op aanraden van mijn oncoloog zocht ik na een uitvoerige borstkanker behandeling een lymfe oedeem therapeut voor behandeling van het oedeem dat vrijwel zeker in mijn rechterarm zou gaan optreden. Gewoon wat gegoogled en gezocht op postcode, lekker dicht bij huis. Wat ben ik blij dat de dichtstbijzijnde lymfe oedeem therapeut op de Brouwersgracht zit en Grit Felicetti heet.
  Sinds januari ga ik ongeveer tweemaal per week naar met plezier naar therapie. Plezier? Jazeker, ik voel me bij Grit in vakkundige, ervaren handen. Behalve dat het oedeem met succes onder controle wordt gehouden, helpen de sessies me ook enorm bij de psychische verwerking van mijn ziekte. En het rustgevende pand op de schitterende Brouwersgracht geeft alles nog eens een extra dimensie. Kortom, ik ben blij met Fysiotherapie Brouwersgracht."

  Loes Klein

 • Truus

  "Een aantal jaren geleden ben ik voor het eerst bij Grit Felicetti geweest voor behandeling na een borstamputatie. Grit straalt rust en vertrouwen uit en is op een prettige manier meevoelend, waardoor je je in zo’n periode gesteund voelt.
  Ook bij de “gewone” fysiotherapie van knie etc. is de duidelijke uitleg, een goed overleg hoe nu verder en de behandeling prima. Zij geeft het vertrouwen dat het weer goed kan komen."

Mathilde Hiep

Fysiotherapie en oedeemfysiotherapie
 • Mariza Vader

  "Ben voor twee knietjes en twee heupjes geholpen door Mathilde Hiep. Geweldig enthousiast over haar professionele aanpak! Zij is breed georienteerd in haar vak door iedere keer weer nieuwe expertise toe te voegen aan haar curriculum. De informatie over oefeningen die ondernomen moesten worden via inzichtelijke skelet uitleg en tekeningen, waren altijd weer adequaat. Pijnbestrijding, oefeningen en waar nodig masseren, het is allemaal geweldig professioneel. De praktijk is overigens goed geoutilleerd en de ontvangst door Mathilde of overige personeel is gastvrij en vriendelijk. TOP praktijk, vooral als je elders in de stad niet goed geholpen bent: ga er heen!"

 • Anoniem

  “Aangename praktijk, goed georganiseerd, nooit wachten, altijd bereikbaar. Fysio in alle rust met veel toewijding. Heel erg prettig. Beste praktijk die ik ken.”

 • Antje Blom (haptotherapeut)

  "Ik ken Mathilde als collega en als fysiotherapeut. In beide rollen heb ik haar zeer gewaardeerd. Mathilde luistert goed naar je verhaal en is daardoor een beetje meer dan alleen een fysiotherapeut. Ze neemt je mee in haar gedachtegangen over een mogelijke behandeling. Een vakvrouw. Staat met beide benen op de grond en heeft een leuk gevoel voor humor"

Martin Dijkstra

Fysiotherapie, manuele therapie en dry needling

Wendy Brinkman

Oefentherapie Cesar
 • Anoniem

  “ Wendy is een enthousiaste en ervaren therapeute. Ze heeft me geholpen met advies en oefeningen op maat, en dat resulteerde al snel in een vermindering van mijn klachten! “

 • Anoniem

  "Ik was heel blij met de tips en adviezen die ik kreeg tijdens mijn zwangerschap bij Wendy, heb ik veel aan gehad."

 • Esther

  "Wendy heeft mij heel goed geholpen en helpt mij nog steeds bij het leren omgaan met chronische pijn en depressies. Zowel haar oefeningen als haar luisterend oor zijn daarbij heel belangrijk. Ik kan haar van harte aanbevelen."

  Esther

Marjan Sonneveld

Craniosacraal therapie
 • Herwonnen ruimte en vertrouwen in mijn lichaam

  Een jaar nadat ik de diagnose burn-out van de huisarts te horen kreeg, kijk ik terug op een bewustwordingsproces waarin craniosacraal therapie een belangrijke rol heeft gespeeld.
  Op advies van mijn burn-out coach kwam ik bij Marjan terecht.
  Al snel had ze mijn vertrouwen gewonnen door haar professionele, relativerende en betrokken houding.
  Zo kon ik me helemaal overgeven aan haar behandeling die uiteindelijk 12 sessies omvatte. Tijdens deze sessies gebeurde er meestal erg veel, alsof elk facet van mijn lichaam zich langzaam maar zeker opnieuw nestelde in een ruimere en meer ontspannen omgeving.
  Ik ben in contact gekomen met mijn lichaam waardoor ik er meer vertrouwen in heb gekregen en er ontspannen mee om kan gaan, ook als er zich ongemak aandient.
  Craniosacraal therapie heeft me een goede basis gegeven om verder te gaan en ik ervaar het als een belangrijke investering in mezelf.
  Myrthe, 66 jaar

 • Joke, 66 jaar

  "Wonderbaarlijk, na een sessie cranio bij Marjan voel ik me herboren,
  vrij van spanning, opgewekt."

 • Jeff Kooijmans, 46 jaar

  "Als drukke ondernemer met meerdere bedrijven heb ik het gevoel altijd 'AAN' te moeten staan. Meditatie en ontspanningsmassage waren mijn manieren om bij te komen en om in het hier en nu te komen.
  Bij toeval ontdekte ik craniosacraal therapie in Griekenland en dit deed voor mij wonderen. Na een pittige zoektocht in Nederland heb ik uiteindelijk Marjan gevonden. Een vrouw met een super intuitie en een hele bijzondere energie, waar je jezelf geheel aan over durft te geven. En dat ook nog op een prachtige plek in Amsterdam met uitzicht op een mooie binnenplaats.

  Ik ervaar tijdens en ook na de sessies een serene rust in mijzelf waarbij ik op een andere level contact voel met mijzelf. Van mijn omgeving krijg ik ook terug dat ik een meer ontspannen en zachtere uitstraling heb gekregen.
  De sessies craniosacraal therapie bij Marjan spelen daarbij een sleutelrol en zijn daarom een vast onderdeel geworden van mijn twee wekelijks ritueel, waar ik altijd weer naar uitkijk. Een aanrader dus voor een ieder die op een dieper niveau contact wil met zichzelf."

 • Tinie van Dillen

  "Ik kreeg last van tinnitus, oorsuizen. Via het Audiologisch Centrum Kentalis kreeg ik het advies om naar Marjan Sonneveld te gaan voor craniosacraal therapie. Na een aantal consulten kon ik al beter met de tinnitus omgaan. Het was een zeer positieve ervaring en ik heb er nog steeds veel aan."

 • Rita, 73 jaar

  "Ik kwam bij Marjan Sonneveld voor craniosacraaltherapie vanwege hyperventilatie en angst- en paniekklachten. Na 4 behandelingen voelde ik me veel beter. Als ik weer dreig vast te komen zitten, dan zal ik weer bij Marjan in behandeling gaan. Ik heb veel gehad aan de gesprekken, haar uitleg en oefeningen. Maar ook haar benadering van mij als mens en haar uitstraling hebben me erg geholpen. Op de een of andere wonderlijke manier ben ik daardoor meer in mijn lichaam gekomen."

 • A. , vrouw, 51 jaar

  "Craniosacraaltherapie was nieuw voor mij. Via de huisarts kwam ik terecht op Praktijk Brouwersgracht. Het was voor mij na de eerste behandeling duidelijk dat craniosacraaltherapie bij mij past en werkt. Ik heb nu geen zenuwpijn meer en slaap weer normaal door. Fijn is dat je met oefeningen thuis verder kan. Een hele prettige omgeving met een fijne therapeute, Marjan Sonneveld. Dank je wel Marjan, dat ik weer zonder pijn verder kan."

 • A. 57 jaar

  "Praktijk Brouwersgracht is an oasis of calm once you walk in.
  Craniosacral therapy is the most gentle treatment that I think can be hugely beneficial even for babies and toddlers.
  Therapist Marjan Sonneveld has a holistic approach, she does not only look after the 'problem area' but the body and the mind as a whole.
  I have had 'magical' experiences with craniosacral therapy for many years and I am so glad that I have found Marjan to look after me in this new city, Amsterdam."

 • M. 33 jaar

  "Craniosacraal therapie bij Marjan Sonneveld.
  Ik ervaar een reis naar binnen, daar waar mijn lichaam vertelt wat zij nodig heeft.
  Via Marjan ervaar ik in een veilige omgeving, de mogelijkheid om mijn lijf toe te laten verborgen verhalen te vertellen. Er worden lichaam-geest verbindingen gemaakt, die ik kwijt was dan wel een nieuwe kennismaking behoeven. Een ervaring van krachtige energie in rust, waardoor ik verbonden de deur uitstap."

 • Jacqeline

  "Craniosacraal therapie ervaar ik als een subtiele behandeling, die mij beter in mijn lichaam brengt. Ik word mij bewuster van waar mijn spanning zit. De behandeling brengt mij bij een diepe ontspanning. Ik zie het als een manier om meer in balans te komen en mijn zelfbewustzijn te vergroten. Marjan begeleidt het geheel op een rustige en respectvolle manier. Het oordeelvrij luisteren van Marjan ervaar ik als erg prettig. Door de behandelingen craniosacraal therapie slaap ik nu weer veel beter."

 • Hylde

  "Vanuit het audiologisch centrum werd mij craniosacraal therapie aangeraden bij Marjan Sonneveld.
  Na een kort verkennend gesprek, ging de eerste behandeling meteen van start.
  Het voelde goed aan. Het contact met Marjan was van het begin af aan heel prettig, rustgevend en positief.
  Al snel was er dan ook sprake van vertrouwen en kon ik me in toenemende mate ontspannen.
  De zachte aanrakingen brengen stromingen en reacties in het lichaam teweeg, die onverwacht en niet te beïnvloeden zijn.
  Elke behandeling is anders, voelt anders en laat zich niet voorspellen. Zo ervaar ik de ene behandeling als rustig en ontspannen, maar kan een volgende sessie heel heftig en emotioneel zijn.
  Het is voor mij absoluut een wonderlijke ervaring.
  Aan het eind van elke behandeling volgt een kort nagesprek als afronding. Soms krijg ik nog wat tips en ontspanningsoefeningen en elke keer stap ik met een positief gevoel de deur uit.
  De uren na de behandeling moet ik het meestal even rustig aan doen. Na het herstel voel ik me vervolgens meer ontspannen en rustiger.
  Elke keer kom ik een stapje verder in het zoeken van de balans tussen in- en ontspanning.
  Deze therapie kan ik een ieder van harte aanbevelen!”

 • Maria

  "Regelmatig, maar vaak ook met grote tussenpozen, onder behandeling bij Marjan. Na diverse ongelukken last van chronische pijn, whiplash en chronische vermoeidheid. Daarnaast een snel ontregeld vegetatief zenuwstelsel en hooggevoelig. Door verschillende trauma's posttraumatische stressklachten en last gehad van angstaanvallen. Vaak kwam ik na een ongeluk of trauma na behandeling door artsen voor verdere behandelingen eerst bij een fysiotherapeut, manueel therapeut of psycholoog terecht. De eerste stappen werden daar gezet en soms was dat voldoende maar vaak ook niet. Mijn lichaam en/of hoofd kwam niet goed in balans. Stress, onrust, pijn, kreeg ik niet goed uit mijn systeem. Craniosacraal therapie bleek voor mij de oplossing. Inmiddels heb ik er bijna 10 jaar heel goede ervaringen mee. Een aantal behandelingen is meestal genoeg om me net het duwtje in de goede richting te geven en het zelfherstellend vermogen van mijn lichaam wakker te schudden. Opvallend tijdens de behandeling vind ik dat er kleine reacties plaatsvinden in mijn hele lichaam (tintelingen, trillingen, warm, koud, kleuren zien). Voelt ontspannend en veilig. En de matras waarop je ligt is fantastisch. Na de behandeling komen wisselende emoties boven, maar ook altijd met het overduidelijke gevoel dat mijn lijf en hoofd meer kunnen dan ik dacht, dat ik goed voor mezelf moet zorgen en dat herstel of in elk geval verbetering mogelijk is. Tijdens en in de dagen na de behandelingen nemen stress en pijn af, voel ik me vrolijker en meer geaard. Marjan is een fijne therapeut, liefdevol en warm, geduldig en zorgzaam. Ze luistert goed en neemt de tijd voor je. Ze heeft mede door haar andere opleidingen een brede kennis die ze ten allen tijde toepast."

 • Anoniem

  "Vanwege ingrijpende traumatische ervaringen in onder andere mijn jeugd had ik last van spanning, angst en deprimerende gevoelens. De klachten konden minimaal zijn maar konden ook zeer heftig zijn. Ik was daar aan gewend en wist niet beter dan dat het bij mij hoorde. Ik begon echter meer en meer last te krijgen van mijn klachten en door gesprekken aan te gaan met een therapeut kwam ik erachter dat mijn traumatische ervaringen vanuit het verleden veel invloed hadden/hebben op mijn leven. Ik trok de verkeerde partners aan, ik bleek niet goed in staat om projecten af te ronden, er was bij mij sprake van een autoriteitsprobleem, ik voelde me vaak onrustig, gespannen, angstig en er was sprake van een negatief zelfbeeld.

  De therapie met de psycholoog heeft mij veel goeds gebracht, want inzicht in patronen en hoe om te gaan met een belaste voorgeschiedenis kan je verder helpen.

  Ik voelde sterk de behoefte om naast de gesprekken iets met mijn lichaam te doen en kwam uit bij Marjan Sonneveld, craniosacraal therapeute. Ik had geen kennis van deze therapie maar vond de informatie dusdanig interessant dat ik besloot om het te gaan proberen.

  De werkwijze van Marjan heb ik als integer ervaren en dat was voor mij zeer belangrijk omdat ik moeite had/heb met onder andere aanraking. Ik voelde mij snel op mijn gemak en liet het gebeuren. Ik heb meerdere sessies gedaan en wat ik heb ervaren was uitermate interessant, wonderlijk zelfs. Ik voelde mij lichter, de last die ik zo lang (bijna 50 jaar) had gedragen leek minder zwaar te worden. Het motiveerde mij om door te gaan met als resultaat dat ik veel minder last heb van genoemde klachten en meer in het hier en nu leef.

  Mijn ervaring is wel dat je moet proberen open te staan voor deze werkwijze en tijd moet nemen om het te 'verteren' zodat je lichaam nieuwe (positieve) signalen kan ontvangen en verwerken.”

Yvône Tromp

Acupunctuur
 • Anoniem

  "Zeer tevreden over de begeleiding. Gedurende mijn burnout waren deze behandelingen de enige die tot een werkelijk herstel leiden. Ook na mijn herstel neem ik nog behandelingen daar deze er voor zorg dragen dat ik mijn hectische baan kan volhouden."

 • Anoniem

  "Snel een afspraak kunnen maken. Goed geluisterd naar problemen. Voel me hier echt gehoord en resultaat is naar verwachting. Therapeut neemt de tijd voor je."

Elaine Steenstra

Diëtetiek
 • Michel

  "Enigszins sceptisch ben ik bij Steenstra & de Vries gekomen om winst
  te boeken met afvallen. Ik ben altijd in de veronderstelling geweest
  dat ik zelf wel weet waar het aan ligt dat ik niet afval. Gezonder eten en meer sporten en dat soort inkoppertjes. In een ontspannen gesprek wordt duidelijk gemaakt waar er nog winst en verbeteringen te behalen zijn. Er werden mij echter vraagstukken voorgelegd waar ik
  zelf nooit bij stil had gestaan, maar waar ik uiteindelijk enorme winst mee heb weten te boeken. Al mijn scepticisme is verdwenen en ik ben blij de adviezen van Steenstra & de Vries gevolgd te hebben."

 • Peter

  “Mijn ervaring bij Steenstra & de Vries Diëtetiek is ronduit geweldig. Mede door de positieve insteek, het werkelijk gesteund voelen, heeft me onder andere over de drempel geholpen, om met roken te stoppen. De vlotte en vriendelijke manier van o.a. mail beantwoorden is voor mij persoonlijk een hele aangename manier van communiceren. Ik ben onder begeleiding i.v.m. ondergewicht, inmiddels heb ik het voor elkaar gekregen in gewicht toe te nemen en ben daar erg blij mee."

Alisa de Vries

Diëtetiek
 • Peter

  “Mijn ervaring bij Steenstra & de Vries Diëtetiek is ronduit geweldig. Mede door de positieve insteek, het werkelijk gesteund voelen, heeft me onder andere over de drempel geholpen, om met roken te stoppen. De vlotte en vriendelijke manier van o.a. mail beantwoorden is voor mij persoonlijk een hele aangename manier van communiceren. Ik ben onder begeleiding i.v.m. ondergewicht, inmiddels heb ik het voor elkaar gekregen in gewicht toe te nemen en ben daar erg blij mee."

 • Michel

  "Enigszins sceptisch ben ik bij Steenstra & de Vries gekomen om winst te boeken met afvallen. Ik ben altijd in de veronderstelling geweest
  dat ik zelf wel weet waar het aan ligt dat ik niet afval. Gezonder eten en meer sporten en dat soort inkoppertjes. In een ontspannen gesprek wordt duidelijk gemaakt waar er nog winst en verbeteringen te behalen zijn. Er werden mij echter vraagstukken voorgelegd waar ik zelf nooit bij stil had gestaan, maar waar ik uiteindelijk enorme winst mee heb weten te boeken. Al mijn scepticisme is verdwenen en ik ben blij de adviezen van Steenstra & de Vries gevolgd te hebben."

Richard van Leeuwen

Fysiotherapie, manuele therapie en Mulligan Practitioner
 • Anoniem

  "In nog geen 12 behandelingen zijn de voetklachten waar ik al jaren mee langs diverse behandelaars was gegaan dermate verbeterd dat ik voorlopig zonder behandelingen weer pijnvrij ben. Dank Richard!"

 • Anoniem

  "Ik heb langere tijd klachten gehad in mijn nek en rug vanwege een verkeerde werkhouding achter de computer. Richard heeft mij goede tips gegeven hoe ik mijn werkhouding kan verbeteren en mij goed met mijn acute klachten geholpen. Hij legt alles rustig uit en heeft veel persoonlijke aandacht."

 • Andrea

  "Richard is erg deskundig en kijkt naar het gehele plaatje. Hij geeft goed uitvoerbare oefeningen mee en heeft veel aandacht bij de behandeling. Super!"

 • Eva B.

  "Zeer tevreden. Wordt vakkundig behandeld door Richard, ook veel goede tips voor dagelijks leven gekregen."

 • Erik Sombroek

  "Na weken last in mijn boven rug en nek toch na twee bezoeken al ontdaan van mijn klachten. Vriendelijke en professionele medewerkers, mijn advies voor iedereen: ga hier langs"

 • Andrea Steinmetz

  "Mooi pand, alles keurig en mijn fysio- en manueel therapeut Richard van Leeuwen is absoluut top! Na vele jaren gesukkeld te hebben met allerlei therapieën is hij de persoon die me van mijn rugklachten heeft afgeholpen. Daardoor kan ik nog dagelijks in mijn bedrijf werken!"

 • Maurice Jantjes

  "Erg tevreden! Richard van Leeuwen heeft me behandeld voor mijn rugklachten en daar ben ik zeer over te spreken. Deskundig en professioneel."

 • Robbert A. Korenhof

  "Via, via bij Richard van Leeuwen terecht gekomen, bij anderen kwam ik niet verder. Met dank aan Richard is mijn schouder genezen. Super! Thanx!"

Mark Boetes

Extended Scope Fysiotherapie, manuele therapie (SOMT), Bewegingswetenschappen

Lees ook:

Praktijk Brouwersgracht