Skip to main content

Fysiotherapie Amsterdam – Praktijk Brouwersgracht

Zoveel mogelijk uw dagelijkse dingen kunnen doen met zo weinig mogelijk klachten

Uw spieren en gewrichten zorgen dat u soepel beweegt en genoeg kracht heeft om de dagelijkse dingen te doen. Een aandoening of blessure, een operatie of bewegingsbeperking belemmeren u hierin. In onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam vinden we samen een manier om wat u hindert zoveel mogelijk op te lossen.

Waarmee kunt u terecht bij onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam?

Fysiotherapie is geschikt bij (sport)blessures, overbelasting en klachten van pijn en bewegingsbeperking. Onze fysiotherapiepraktijk in hartje Amsterdam heeft naast de algemene therapie:

  • Behandeling bij hand- en polsklachten
  • Mulligan therapie voor het losmaken en in de juiste positie zetten van gewrichten
  • Dry-needling bij langdurig vastzittende spieren
  • Fysiotherapie tijdens en na kanker
  • Behandeling van oedeem
  • Behandeling na een operatie, vaak eerst aan huis
  • Draaiduizeligheid (BPPD), vaak met effect al na 1 behandeling
  • Fasciatherapie voor betere bindweefselstructuren.

Onze praktijk voor fysiotherapie in hartje Amsterdam neemt het lichaam als geheel

In onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam centrum kijken we naar meer dan alleen die ene probleemplek. Juist omdat verschillende behandelingen en disciplines bij ons samenkomen, is onze hulp gerichter in te zetten. Soms in een combinatie van verschillende behandelmethoden. Persoonlijke, professionele zorg staat voorop. Vanaf uw eerste afspraak sluit onze hulp aan op uw behoefte.

Wij scheppen bovendien de voorwaarden om het zelfgenezend vermogen van uw lichaam te stimuleren. En handvatten te geven, waarmee u zelf aan de slag gaat, zodat u ons niet langer nodig heeft dan noodzakelijk. Wij zorgen dat u zich zo snel mogelijk beter voelt en gemakkelijker beweegt. U hebt weer controle over uw klachten en uw lichaam.

Oefening, training en bewustwording: u weet hoe u verder kunt

Gezonde spieren begint met inventariseren via een uitgebreid vraaggesprek over wat uw klacht is en wanneer deze opspeelt, uw situatie en wensen. Kan onze praktijk u helpen, dan volgt zorgvuldig (lichamelijk) onderzoek, waaruit een diagnose vloeit. Wij stellen met u een behandelplan op.

Met oefening en training bekijken we hoe u weer zo klachtenvrij mogelijk beweegt. En leren we u om te gaan met de bestaande situatie. Hoeveel vervolgbehandelingen u nodig hebt, hangt af van uw behandelplan en de effecten. Zijn deze onvoldoende, dan zoeken we samen naar nieuwe doelen of een behandeltechniek. Indien nodig verwijzen wij door.

Om de kwaliteit van onze hulp te waarborgen, volgen de fysiotherapeuten in onze praktijk in Amsterdam centrum regelmatig cursussen en opleidingen en blijven op de hoogte van de resultaten van de laatste wetenschappelijke onderzoeken en ontwikkelingen rondom behandeltechnieken, fysiotherapie en revalidatie. Ze staan bovendien vermeld in diverse kwaliteitsregisters.

Fysiotherapie in Amsterdam nodig?

Wilt u minder klachten en beter bewegen? Neem dan contact op met onze praktijk voor fysiotherapie in Amsterdam centrum. Wij zijn 5 dagen per week geopend.